(Ανταλλαγή Banner | Foni.info | Δίκτυο ανταποδοτικής διαφήμισης)

Εκτύπωση
PDF

Συμβουλευτική Κτηνιατρική

Συμβουλευτική Αποφυγής Επειγόντων Κτηνιατρικών Περιστατικών στον χώρο σας!!

Με έδρα τη Λυκόβρυση Αττικής, Η "Κτηνιατρική Μέριμνα" προσφέρει στους ιδιοκτήτες κατοικιδίων ζώων μια καινοτόμο υπηρεσία.  

Ο υπεύθυνος κτηνίατρος της "Κτηνιατρικής Μέριμνας" Δρ. Νικόλαος Ιωσ. Κελμάερ προσφέρει μαθήματα στο σπίτι των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων σχετικά με τους κινδύνους που τα κατοικίδια μπορεί να διατρέχουν στον χώρος μας και συμβουλευτική για το τι ο ιδιοκτήτης μπορεί να κάνει για να αποφύγει ένα συμβάν έκτακτης ανάγκης.  Έτσι, παρέχετε στο σπίτι σας συμβουλευτική ασφάλειας για τα κατοικίδια ζώα σας, καθώς και γενική ενημέρωση έκτακτης ανάγκης.  Επίσης, συμβουλές πρόληψης παρέχονται και σε μεγαλύτερες ομάδες (σχολεία, φιλοζωϊκές οργανώσεις κτλ).

Τα περιστατικά έκτακτης ανάγκης κατοικιδίων ζώων είναι κοινά και δαπανηρά.  Για την αντιμετώπιση μιας έκτακτης κτηνιατρικής ανάγκης πολλές φορές θα χρειαστεί ο ιδιοκτήτης να εκταμιεύσει από μερικά ευρώ έως ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό προκειμένου να σώσει τον αγαπημένο του σύντροφο.  Οι περισσότερες από αυτές τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης απαιτούν επίσης μια χρονοβόρα μετακίνηση στον κτηνίατρό σας ή σε ένα ειδικό νοσοκομείο κατοικίδιων ζώων, συχνά μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, στη μέση της νύχτας, κατά τη διάρκεια των διακοπών, ή σε κάποια άλλη εξίσου ακατάλληλη στιγμή.  Ευτυχώς, με τη σωστή πληροφόρηση και καθοδήγηση, πολλές από τις πιο κοινές περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης κατοικίδιων ζώων μπορούν να προληφθούν, αποφεύγοντας τον πόνο και την αγωνία για το κατοικίδιο ζώο σας και εξοικονομώντας για εσάς χρόνο και χρήμα, αποφεύγοντας τη ψυχική οδύνη που συχνά νιώθουμε όταν ο αγαπημένος μας σύντροφος βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σαν κτηνίατροι με εκτεταμένη εμπειρία σε περιστατικά έκτακτης ανάγκης καθώς και η γενική πρακτική εμπειρία και το πάθος για την εκπαίδευση των ανθρώπων σχετικά με την πρόληψη των περιστατικών έκτακτης ανάγκης για τα κατοικίδια ζώα είμαστε πραγματικά πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε αυτό το πολύ σημαντικό στόχο. Τώρα η "Κτηνιατρική Μέριμνα" φέρνει την εμπειρία του υπεύθυνου κτηνιάτρου Δρ. Νικόλαου Ιωσ. Κελμάερ, τη διορατικότητα και το πάθος του για την πρόληψη περιστατικών έκτακτης ανάγκης έξω από την αίθουσα των εξετάσεων, στο σαλόνι του σπιτιού σας!.

Με την κατάλληλη συμβουλευτική και αποφυγή κοινών ατυχημάτων στο χώρος σας, μπορείτε εσείς και τα κατοικίδια ζώα σας να ζήσετε μια μακρά, υγιή, ευτυχή, και ασφαλή ζωή μαζί!

Φροντίζοντας την ασφάλεια του κατοικιδίου σας ...... είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να του προσφέρετε.  Η "Συμβουλευτική ασφάλειας στον δικό σας χώρο" μια μοναδική υπηρεσία της "Κτηνιατρικής Μέριμνας" θα σας  παρουσιάσει όλους αυτούς τους κινδύνους που ελοχεύουν για το κατοικίδιό σας στον περιβάλλον του σπιτιού σας και θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια ακριβή επίσκεψη στον κτηνίατρό σας ή στο κτηνιατρικό νοσοκομείο.  

Προσοχή!!  Μην αφήνετε στην τύχη την ασφάλεια του κατοικιδίου σας!!